El MoraBanc Andorra necessita derrotar el nou Baskonia d'Spahija al Buesa Arena

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha completat aquest divendres al matí el darrer entrenament al país. Els d'Ibon Navarro viatgen a Vitòria on miraran d'arribar a les finestres FIBA amb una victòria que els acosti a la Copa.

Gal Mekel ha fet els dos últims entrenaments amb l'equip i podria ser la gran novetat a Vitòria.

El Baskonia ha començat malament la temporada però acaba de canviar d'entrenador. De moment Spahija ha debutat guanyant a l'Eurolliga. Amb quatre victòries, com el MoraBanc, tots dos equips necessitem guanyar diumenge si volen aspirar a la Copa.  

Clevin Hannah és conscient que "són difícils de guanyar, ja sigui per a un equip d'Eurolliga o de l'ACB." Sap que l'equip ha "de sortir amb més energia que en el darrer partit i estar més centrats en els petits detalls."

Hannah és, amb diferència, el jugador més valorat de la plantilla. Amb tot, el base destaca la comunió de l'equip per aconseguir victòries.

"Quan juguem tots en la mateixa freqüència, vibrem. És divertit quan tots estem centrats en l'objectiu que perseguim. Personalment ho estic fent bé, però tot depèn de l'equip i quan juguem així és difícil que ens superin."

El de diumenge serà el darrer partit abans de les finestres FIBA. Arteaga, Paulí, Jelinek, Noua i Mekel han estat convocats per les seves seleccions.

Informa- imatge: Cesc Sanjuan
Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.