El MoraBanc necessita guanyar al Madrid i un retruc per ser a la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La derrota del MoraBanc contra el Baskonia aquest dissabte deixa virtualment fora de la Copa del Rei els tricolors. Els d'Ibon Navarro no depenen d'ells mateixos i hauran de guanyar els dos compromisos pendents davant el Reial Madrid i el Fuenlabrada.

Les desgràcies mai venen soles. Les lesions de jugadors importants i la marató de partits derivada de l'ajornament de compromisos pel brot de coronavirus fan que el MoraBanc es jugui el bitllet per a la Copa del Rei davant el Reial Madrid. Després de visitar les pistes de Tenerife i Baskonia, on van perdre aquest dissabte per 84 a 67, els d'Ibon Navarro encaren el final del Tourmalet contra l'actual líder de la classificació.

L'ajornament del partit contra un rival assequible com Monbus Obradoiro afegeix més dificultat a la fita. La derrota d'Unicaja davant Burgos deixa opcions matemàtiques de ser presents a Madrid, tot i que els tricolors no depenen d'ells mateixos. Per ser-hi, haurien de guanyar el líder i el Fuenlabrada i esperar la derrota dels malaguenys. A més, també serà important el bàsquet average amb Màlaga, Manresa i Múrcia.

Tot i això, els de Navarro volen anar pas a pas i només pensen a sorprendre els de Pablo Laso. "Serà un partit complicat però que afrontem amb moltes ganes. Sobretot per tornar a agafar la confiança. Crec que aquest país ens pots donar l'energia i el plus de dir que tornem a estar bé, que tornem a arrencar", espera Oriol Paulí.

Sense marge per pair la desfeta al Fernando Buesa Arena, aquest dilluns, a dos quarts de set de la tarda, arribarà el Reial Madrid al Poliesportiu. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.