El MoraBanc perd a Kazan amb claredat (85-63) i no depèn d'ell mateix per passar als quarts de l'Eurocup

Bany de realitat a Kazan. El MoraBanc Andorra ha perdut amb claredat a la pista de l'Unics, que ha demostrat tot el seu potencial i s'ha imposat per un aclaparador 85 a 63.

Els russos tenen un nivell d'Eurolliga i a més aquest dimecres volien guanyar pel màxim de punts per assegurar-se el factor pista a favor en unes hipotètiques semifinals contra el Virtus de Bolonya.

Aquest fet beneficia el MoraBanc en la darrera jornada. L'equip d'Ibon Navarro no depèn d'ell mateix. Només una victòria contra el Mornar Bar, ja sense opcions, combinada amb la derrota de l'Herbalife Gran Canària contra els russos dimecres vinent permetria la classificació andorrana per als quarts de l'Eurocup.

El partit al Basketball Hall Arena, amb públic, ha estat dominat clarament per l'Unics, que sempre ha dut la iniciativa al marcador, amb un joc molt físic. Al descans, els locals guanyaven de 9 punts (43-34), diferència que han mantingut fins al darrer parcial, al qual s'ha arribat amb 56 a 49. A partir d'aquí l'Unics ha premut l'accelerador i amb un parcial de 12-2 de sortida, amb Jamar Smith fent molt de mal, ha començat a sentenciar el duel.

Les distàncies s'han anat eixamplant davant un MoraBanc sense res a fer i que ha tingut Haukur Palsson com a millor home, amb 18 punts i 5 rebots. Els andorrans passen pàgina europea fins a la setmana vinent. Abans els tricolors visitaran Burgos per enfrontar-se dissabte a l'Hereda San Pablo de Joan Peñarroya.

Informa: Sergi Cano
Imatge cedida: MoraBanc Andorra

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.