El MoraBanc pot acabar la fase regular des de la cinquena a la vuitena posició

La Lliga Endesa afrontarà dijous una última jornada d'infart. La derrota del Gran Canària ho deixa tot obert en la lluita per les 4 darreres places del play-off. En funció dels resultats, el MoraBanc Andorra podria ser des de cinquè a vuitè.

La derrota a la pista de l'Unicaja és de les que couen, però l'Andorra encara manté les opcions d'acabar fins i tot cinquè, després de la derrota del Gran Canària contra l'Estudiantes. Les combinacions passen per guanyar a casa el València i esperar que hi hagi un quàdruple empat a 19 victòries i 15 derrotes. Perquè això passi, s'han de donar en l'última jornada les derrotes del Gran Canària i l'Unicaja, i el triomf del Tenerife a la pista del ja descendit Betis.

Per ser sisè, el MoraBanc ha de guanyar el València i esperar que el Joventut derroti l'Unicaja. En cas contrari, els malaguenys serien sisens i els de Joan Peñarroya acabarien setens, posició que ocupen ara. Una derrota contra el València, combinada amb una victòria del Tenerife, portaria el MoraBanc a la vuitena plaça i a jugar la primera eliminatòria del play-off contra el Reial Madrid.

Mentre la lluita és aferrissada per les darreres places del play-off, l'ordre ja està definit entre els caps de sèrie, amb Reial Madrid i Baskonia com a primer i segon classificats i Barça i València en tercera i quarta posició, després del triomf blaugrana a la Fonteta.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Lliga Endesa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.