El MoraBanc prepara el partit de dissabte a Bilbao amb 11 efectius

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels equips que no descansa per Reis és el MoraBanc, que dissabte visita Bilbao. Ibon Navarro compta de nou amb la majoria d'efectius, tot i que uns quants jugadors encara es recupera de la Covid

Després del nou sotrac al vestidor provocat per la pandèmia, l'entrenament del MoraBanc aquest matí al Poliesportiu tornava a presentar una imatge de normalitat. Dimecres es van reincorporar al grup sis dels set jugadors confinats després d'haver donat positiu. A banda dels lesionats, Tyson Pérez i David Jelínek, només es trobaven absents l'israelià Gal Mekel, que es troba al seu país, i el canadenc Conor Morgan.

Ibon Navarro disposa, per tant, d'onze jugadors per preparar el partit de dissabte a la pista del Surne Bilbao Basket. La incògnita, a hores d'ara, és saber si tots es recuperaran a temps de les seqüeles provocades per la malaltia. 

Per la seva banda, els biscaïns han comunicat aquest dijous tres casos positius a les proves d'aquesta setmana, dos dels quals corresponen a jugadors. Una situació que permet disputar el partit, corresponent a la dissetena jornada de la lliga Endesa. Serà el primer de l'any per als andorrans, que van disputar l'últim compromís el 21 de desembre contra el Boulogne Metropolitans 92 a l'Eurocup

Informa i imatges: Joan López

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.