El MoraBanc, preparat per afrontar el repte a Lió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra se cita aquest dimecres amb la història. L'equip d'Ibon Navarro està centrat en el partit contra el Villeurbanne amb la classificació per a les semifinals de l'Eurocup en joc. Només val la victòria contra un rival que juga a casa.

Després de la remuntada heroica contra el Fuenlabrada, el MoraBanc vol seguir superant obstacles. Ara a Europa. El d'aquest dimecres és dels grossos. Eliminar el Villeurbanne a casa i aconseguir el bitllet per a les primeres semifinals europees. Un repte majúscul. "Tenim clar i som conscients que és un partit important per nosaltres. És veritat que l'acumulació de partits ens pesa a l'ACB, però no deixa de ser un caramel. Estem a cinc victòries d'un títol. Sabem que és difícil, però no deixa de ser un repte bonic", assegura Ibon Navarro.

Sense els lesionats David Walker i Oliver Stevic, l'equip ha de multiplicar-se davant un Villeurbanne que voldrà imposar el seu joc físic. El suport de l'afició va ser clau diumenge per superar el Fuenlabrada i els jugadors senten que els en deuen una. Tornar a veure l'Eurocup al Poliesportiu és l'objectiu. "Lluitarem amb totes les nostres forces dimecres per mirar de seguir jugant davant de la nostra afició. El seu suport ha estat increïble i ens encanta jugar aquí. Esperem poder seguir fent-ho. Ho donarem tot dimecres i esperarem el millor", assegurava John Shurna.

El tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurocup començarà aquest dimecres a les 20.30 hores i serà retransmès per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Lliga Endesa-Eurocup

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.