El MoraBanc no en té prou amb un darrer bon quart contra l’Herbalife Gran Canària (74-79)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’equip d’Ibon Navarro encaixa al Poliesportiu la segona derrota en el Top-16 de l’Eurocup, però continua depenent d’ell mateix per aconseguir el bitllet per als quarts de final.

A l’Herbalife només li servia la victòria i ha sortit més endollat des de l’inici, amb un primer parcial de 0-7. Els tricolors no es trobaven còmodes a la pista i els primers 10 minuts es tancaven amb els gran canaris per davant, 14 a 19. El segon quart ha estat força més igualat i el MoraBanc ha arribat a capgirar el marcador (33-31), però els visitants han tornat a agafar la iniciativa abans del descans (35-42).

La tornada de vestidors ha mantingut la mateixa dinàmica, amb un MoraBanc que només ha anotat 12 punts en el tercer quart, per 20 del rival. El partit es posava molt coll amunt amb un 47 a 64 favorable a l'Herbalife a l’inici del darrer quart, però aleshores ha arribat la reacció. Amb dos triples de Gielo i un de Paulí, els tricolors trencaven la barrera dels 10 punts (56-64) i amb 4 llançaments consecutius de Hannah des de més enllà del 6,75, el MoraBanc es situava a només dos punts (72-74), a 1 minut i 43 segons del final.

Dos triples fallats pels andorrans i les cistelles finals d’Okoye i Slaughter han decantat la balança per a l’Herbalife, amb el 74-79 definitiu.

Amb l’UNICS Kazan ja classificat per als quarts de final, la lluita per la segona plaça del grup queda ara més oberta. El MoraBanc, que manté la segona posició amb dues victòries, una més que el Mornar Bar de Montenegro i l’Herbalife, no tornarà a jugar competició europea fins al 3 de març, a la pista de l’UNICS.

Imatges cedides: DAZN / Desirée Sala
Fotografia: MoraBanc Andorra / Martín Imatge