El MoraBanc, a punt per al tram decisiu de lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc segueix pujat al tren d'aspirants al play off. La victòria contra el Gran Canària permet als d'Ibon Navarro situar-se a dos triomfs de l'objectiu, amb quatre partits per jugar.

L'equip d'Ibon Navarro arriba en fase ascendent al darrer tram de lliga. Els triomfs contra el Fuenlabrada i el Gran Canària han revifat les opcions de situar-se entre els vuit primers. Els tricolors van millorant en l'aspecte físic i això s'esta traduint a la pista, amb la victòria contra el canaris com a exemple. "Ha de ser un impuls a nivell anímic per l'equip", considera Ibon Navarro, qui insisteix que "no estem tan malament, podem competir contra Fuenlabrada i Gran Canària i guanyar".

Ara mateix, dos triomfs separen els de Navarro de la vuitena posició, però encara han de recuperar un parell de partits. Els tricolors han de jugar encara 4 enfrontaments, 3 contra rivals directes com Unicaja, UCAM i Joventut. El primer arribarà aquest dimecres a un quart de deu de la nit al Martin Carpena, contra l'Unicaja de Màlaga.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.