El MoraBanc recupera efectius i fa pinya per a aquest dissabte a Fuenlabrada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc afronta el proper duel de lliga, aquest dissabte a la pista de l'Urbas Fuenlabrada, com l'inici d'una nova fase de la temporada. L'equip d'Ibon Navarro ha deixat enrere la marató de partits del desembre i recupera lesionats.

Feia molt de temps que no coincidien tants jugadors al Poliesportiu com aquesta setmana, després d'un inici de temporada marcat per la Covid-19 i les lesions. El pivot senegalès Malik Dime ja fa dies que s'entrena amb normalitat, després d'un mes sense jugar, i l'aler pivot Tyson Pérez, que va disputar el darrer partit el 3 de desembre, també està a punt per reaparèixer. El grup manté la moral alta i espera canviar aviat la dinàmica de resultats.

Jugadors i cos tècnic són conscients que cal fer més pinya que mai. El camí de les victòries passa per continuar defensant bé i esperar que augmenti l'encert en atac.

L'equip no guanya des del 20 de desembre. La primera oportunitat per retrobar-se amb la victòria arribarà aquest dissabte, a la pista de l'Urbas Fuenlabrada.

Informa: Joan López
Imatges: Joan López / Pere Besolí / Declaracions cedides per MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.