El MoraBanc rep el caliu de l'afició a cinc dies per a l´estrena a la Lliga Endesa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A només cinc dies per al debut a la Lliga Endesa, el MoraBanc ha presentat l´equip davant l´afició amb una festa al carrer. Ha estat el colofó a un cap de setmana que es va obrir amb una victòria en el darrer amistós de la pretemporada, contra el Baxi Manresa.

No han faltat al·licients a la festa del MoraBanc Andorra. Tiradors de totes les edats han posat a prova la seva punteria en una cistella solidària. Hi ha hagut actuacions musicals, un monòleg de l'humorista Ivan Lira i la possibilitat d´adquirir les samarretes de la nova temporada.

Els jugadors s´han fet fotos amb els aficionats i no han deixat de firmar autògrafs. Els nous, com Ennis o Whittington, s´han fet una idea de l´ambient que viuran a la Bombonera i els veterans han agraït un cop més el suport del jugador número 6.

Només unes hores abans el MoraBanc tancava la pretemporada a Balaguer amb la sisena victòria en set partits. L´equip d´Ibon Navarro va superar el Baxi Manresa per 85 a 66, després d´una primera part molt igualada i una segona en què els andorrans van obrir diferències des de la defensa. Oliver Stevic va ser el màxim anotador, amb 17 punts, seguit de Whittington, amb 14, i Ennis, amb 10.

Ibon Navarro es mostra prudent, però les sensacions no poden ser més bones a cinc dies per a la posada de llarg del nou MoraBanc. Serà divendres, a un quart de vuit al Poliesportiu, contra l´UCAM Múrcia. En directe per RNA i www.andorradifusio.ad

Informa: Joan López
Imatge: Enric Fernández

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.