El MoraBanc, en una situació similar a la temporada passada malgrat l'inici complicat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc no va poder amb el Baskonia al Buesa Arena. La desfeta complica les opcions de ser present a la Copa, que es disputarà a Granada.

L'equip haurà de guanyar pràcticament tots els partits abans del tall si vol ser-hi. Els tricolors han millorat les prestacions respecte a l'inici de lliga i, de fet, presenten el mateix balanç que la temporada passada després d'onze jornades.

Ara, l'aturada per les finestres FIBA donarà aire a una plantilla marcada per les lesions i l'adaptació dels nous fitxatges.

El tècnic, Ibon Navarro, assegura que "l'equip no té res a veure amb el de les primeres tres setmanes". "Perdem molts jugadors per les finestres com molts equips. Toca descansar, millorar algunes coses i pregar perquè no hi hagi lesions i que a la tornada seguim amb energia per treure victòries els darrers 6 partits per intentar estar, no a la Copa del Rei, però si a prop de l'objectiu què és estar entre els primers al final de la lliga regular".

La classificació

A hores d'ara, el MoraBanc és tretzè amb 4 victòries i 7 derrotes, però la part positiva és que el tall de la Copa que marca el BAXI Manresa encara està a dos triomfs.

A la part alta, Reial Madrid i Barça mantenen el seu domini amb només una derrota. Queden sis partits per jugar-se i, habitualment, es necessiten 9 victòries per entrar a la Copa; per tant, el MoraBanc hauria de guanyar 5 dels 6 que resten.

Finestra FIBA

Les finestres FIBA han arribat i el MoraBanc viurà un autèntic èxode de jugadors. Víctor Arteaga, Oriol Paulí, David Jelínek, Gal Mekel i Amine Noua han posat rumb amb les seves respectives seleccions per jugar el premundial. Cas particular el de Noua que ha viatjat amb França, tot i patir un cop important ahir contra Baskonia.

Les proves mèdiques han descartat una lesió i l'aler-pivot estarà disponible per Vincent Collet. L'altre cas especial és el de Mekel. El base va jugar 14 minuts al Buesa Arena, després de recuperar-se de la lesió que l'ha apartat un mes de les pistes. 

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.