El MoraBanc es tenyeix de lila dissabte en contra de la violència de gènere

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest cap de setmana, el MoraBanc es tenyirà de lila amb motiu de la campanya “Mai por 25N” sota el títol 'Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes?' en col·laboració amb el ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat.

L'equip canviarà la samarreta que utilitzarà en el partit d'aquest dissabte dia 13  contra l’UCAM Múrcia.

Es tracta d'una samarreta elaborada per la campanya #maipor25N amb l'objectiu d'erradicar la violència de gènere. La ministra d'Afers Socials, Judith Pallarés, ha remarcat la voluntat de reforçar el missatge a través dels mitjans de comunicació i l'esport.  Per la seva part, el president del BC Andorra, Gorka Aixàs, ha posat en relleu el compromís del club "amb aquesta realitat que és molt lamentable que existeixi".

Aquestes samarretes se subhastaran i també es podran comprar a la botiga per 65 euros i finalment tota la recaptació es donarà a l'entitat Gol Solidari.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.