El MoraBanc Vivand cau al Prat Gran davant del Maristes Ademar (55-65)

El MoraBanc Vivand no va poder evitar la derrota davant del Maristes Ademar de Badalona, en la dinovena jornada de la Lliga EBA, al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

El filial del MoraBanc, amb la novetat de Bruno Bartolomé, va prendre la iniciativa en el primer quart i el va acabar per davant 18 a 17, però en el segon parcial els badalonins van obrir forat en el marcador i van arribar al descans amb una renda de 9 punts, 33 a 42. La represa va estar marcada per la poca anotació i els de Xavi Luque no van poder remuntar un partit que va acabar amb 55 a 65 per al Maristes Ademar. Raimon Carrasco, amb 14 punts, va ser el màxim anotador dels andorrans, que són onzens a la classificació.

Imatges: Desirée Sala