El MoraBanc vol donar la sorpresa a Màlaga i pujar al sisè lloc per al play-off

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra visita la pista del Màlaga aquest cap de setmana en un duel força complicat, però amb premi. Amb el play-off garantit, una victòria asseguraria la sisena posició.

El base del B Víctor Aguilar ha completat la nòmina en l'entrenament d'aquest dijous. Jaime Fernández té febre i no ha pogut entrenar amb normalitat. L'Andorra ha fet la feina, està a play-off. Però en vol més. "Les victòries et reforcen i jugar bé et reforça per preparar el play-off. Si podem acabar amb 20 victòries, no ho farem amb 18", adverteix Joan Peñarroya.

Màlaga és una pista complicada. L'Andorra no hi ha guanyat des del retorn a l'ACB i el tècnic té clar que acabar cinquè és molt important per a l'Unicaja. Creixen les seves possibilitats d'Eurolliga. "M'atreviria a dir que és el partit més important que han jugat aquest any, tot i que segurament ho negaran, però estic convençut que el missatge intern que es transmet és aquest", assegura Peñarroya.

L'entrenador veu els seus preparats per a l'intens tram final: "en aquests moments de temporada, és tan important estar bé físicament, que ho estem, com, sobretot, la mentalitat amb la qual enfrontes els partits, i per a això crec que estem preparats".

I si Diagne vol el Barça a quarts, n'hi ha que no tenen preferències. John Shurna diu que estan "molt contents d'estar classificats per al play-off, sabem que ens queda treball per millorar i tenim l'oportunitat de jugar abans contra dos equips d'Eurolliga, és perfecte. Crec que no importa gens l'emparellament que tinguem".

L'equip surt aquest divendres cap a la ciutat andalusa disposat a donar la sorpresa i fer un pas més. El partit, dissabte, a les 19 hores, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: David Domingo
Imatges: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.