El MoraBanc es vol fer fort al Poliesportiu contra el Força Lleida de Carrera 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc afronta aquest divendres al vespre al Poliesportiu un dels partits sobre el paper més exigents de la fase regular, contra el Força Lleida. Els de Natxo Lezkano recuperen el pivot croat Marin Maric contra un dels colíders de la LEB or i botxí dels tricolors a la darrera lliga Catalana. 

L'entrenador del MoraBanc Andorra té clar que s'enfronten a un equip molt fort: "Per a mi, és l'equip amb més talent de la lliga, potser en alguns jugador falta una mica de maduresa o d'experiència, però en quant a talent per a mi son els número 1, per sobre de Burgos, d'Estudiantes, de nosaltres o qualsevol altre." I destaca el seu pivot: "I lògicament Carrera és un jugador diferencial, per a mi és el millor jugador de la lliga."

L'aler-pivot veneçolà Michael Carrera és el gran referent d'un Força Lleida que posarà a prova el fortí de la Bombonera. El derbi enfrontarà dos equips que comparteixen lideratge a la LEB or, amb Palència i Estudiantes. Els de la Terra Ferma es va adjudicar la lliga Catalana a la pròrroga, després d'un assalt favorable a cada equip, i els tricolors tenen ganes de revenja. "Els dos equips estem a dalt jugant bé i jo crec que a priori és un partit molt bonic", explica Lezkano.

Sense els lesionats Luz ni Borg, però amb la bona notícia de la tornada de Maric i el debut de Josep Pérez davant l'afició, la pilota es posarà en joc a les vuit del vespre, en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad. 

Informa: Joan López 
Imatges: Eric Escabias i cedides per Federació Espanyola de Bàsquet
Locució: Òscar Serrano 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.