El MoraBanc busca retrobar la millor versió en un temple del bàsquet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc visita la pista d'un dels grans favorits al títol de l'Eurocup, l'Estrella Roja de Belgrad, amb l'objectiu de refer-se de la derrota contra el Baxi Manresa. Els d'Ibon Navarro saben que hauran d'oferir la millor versió si volen tenir opcions en un dels temples del bàsquet europeu.

Pocs pavellons imposen tant de respecte com el Pionir de Belgrad, l'escenari del tercer partit del MoraBanc a l'Eurocup.

Jugadors com el serbi Oliver Stevic o el canadenc Dylan Ennis van vestir la samarreta de l'Estrella Roja i saben molt bé amb quina passió es viu el bàsquet en una de les grades més calentes del continent.

Però l'ambient que es viu en aquesta pista on l'equip s'entrenava dilluns no és l'únic escull que es trobaran els andorrans.

Al davant tindran un equip que les darreres cinc temporades ha disputat l'Eurolliga i que lidera en solitari el grup A de la primera fase de l´Eurocup, amb dues victòries en dos partits.

El MoraBanc afronta el matx amb ambició i amb l'objectiu de recuperar la millor versió després de la patacada de dissabte al poliesportiu contra el Baxi Manresa.

El partit entre l'Estrella Roja i el MoraBanc començarà a les 19h i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatge Cedida: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.