El MoraBanc es vol retrobar amb la victòria a la pista de l'UCAM Múrcia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc vol retrobar-se amb la victòria a la Lliga Endesa després d'haver encaixat dues derrotes en els últims dos enfrontaments. Els d'Ibon Navarro jugaran aquest dissabte a la tarda a la pista d'un UCAM Múrcia que vol mantenir la bona dinàmica dels darrers partits a casa.

Ibon Navarro sap de primera mà que el Palau d'Esports de Múrcia és una de les pistes més calentes de l'ACB per la temporada en què va dirigir l'UCAM. Aquest serà un dels factors que hauran de controlar els tricolors si volen retrobar-se amb la victòria a la Lliga Endesa. Les dues darreres derrotes, contra San Pablo Burgos i Herbalife Gran Canària, han fet perdre el coixí respecte als rivals en la lluita pels play-off, però els andorrans es mantenen entre els vuit primers i depenen d'ells mateixos per aconseguir el darrer objectiu de la temporada, a falta de 12 jornades per acabar la fase regular.

El comiat de l'Eurocup, dimecres a la pista del Tofas Bursa, va deixar bones sensacions tot i la derrota. L'equip intentarà repetir la bona imatge de la segona meitat contra un UCAM que ja va mostrar el seu perill en la primera volta al Poliesportiu, amb una victòria per 86 a 89. L'escorta nord-americà Askia Booker és el segon màxim anotador de la Lliga Endesa i la gran amenaça dels murcians, que necessiten la victòria per fugir de la part baixa de la classificació, on ara són quinzens. Els de Sito Alonso estan en bona dinàmica i s'han imposat en els dos darrers partits davant la seva afició, contra l'Unicaja i el Montakit Fuenlabrada

El duel començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatges cedides per MoraBanc Andorra
Imatge: Arxiu RTVA

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.