El MoraBanc vol tornar a guanyar una final de la lliga catalana al Barça aquest diumenge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc vol aixecar el segon trofeu de campió de la Lliga Catalana ACB aquest diumenge a la nit, en la final contra el Barça al Palau Blaugrana de Barcelona. Els tricolors afronten la cita sense pressió i amb l'objectiu de repetir la bona actuació del primer enfrontament de la pretemporada contra els de Jasikevicius.

La d'aquest diumenge a la nit serà la quarta final consecutiva del MoraBanc a la Lliga Catalana i la sisena en set anys. El rival, com a totes les anteriors, tornarà a ser el Barça, que jugarà com a local en un Palau Blaugrana sense públic. L'equip d'Ibon Navarro vol repetir la gesta de fa dos anys al Barris Nord de Lleida i portar la segona copa de campions cap a Andorra.

El MoraBanc tindrà al davant un Barça imbatut aquest estiu, que busca el 23è títol amb Jasikevicius a la banqueta i Calathes com a nou director de joc. L'objectiu és repetir la bona actuació del primer test de la pretemporada a Encamp, en què els tricolors van portar el timó del partit fins que se'ls va acabar la benzina en el darrer quart.

La final de la 41a Lliga Catalana ACB començarà a dos quarts de deu de la nit i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional d'Andorra (al 94.2 de l'FM i andorradifusio.ad).

Informa: Joan López
Imatges cedides per MoraBanc Andorra / Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.