El MoraBanc vol trencar la ratxa de derrotes a la Fonteta per començar la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra buscarà començar la lliga amb bon peu a la difícil pista del València Basket. Els tricolors miraran de trencar una ratxa de derrotes a la Fonteta, després de perdre en les darreres cinc visites.

Els jugadors d'Ibon Navarro ja estan preparats per començar una nova etapa a la lliga Endesa. L'inici serà complicat amb dos partits en tres dies, el primer aquest dijous a la Fonteta contra un rival d'Eurolliga com és el València Basket. El tècnic vitorià ha destacat que els taronges són un equip que aprofita molt bé els petits avantatges, per això hi ha una condició que té molt clara. "Hem de ser agressius, hem de saber que la pilota ha d'estar sempre sota pressió per poder fer errors enrere, perquè n'hi haurà. Amb intel·ligència i agressivitat" demana.

David Jelínek ha recordat que "el València és un equip amb molta experiència, amb molts recursos, hem de ser durs perquè és un equip d'Eurolliga".

Dubljevic serà novament la referència dels de Jaume Ponsarnau, que també arriben reforçats amb jugadors importants com Quino Colom, Brock Motum, Jordan Lloyd i Vanja Marinkovic. "Tenen tantes armes que si només ens centrem en Bojan (Dubljevic) és un error. Hem de fer un partit molt complet", insisteix Navarro.

L'emoció del bàsquet també tornarà als microfòns de Ràdio Nacional i andorradifusio.ad, des d'on a partir de les vuit del vespre es podrà seguir el partit en directe.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.