El MoraBanc vol la vuitena victòria en una de les pistes més complicades de la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha sortit aquest matí en direcció a Las Palmas de Gran Canaria, on demà buscarà ampliar el seu rècord amb la vuitena victòria consecutiva. Un repte majúscul a la pista de l'Herbalife Gran Canaria, un conjunt molt fiable quan juga a casa.

L'equip està en un gran moment i vol aprofitar l'embranzida per assegurar els play-offs al més aviat possible. Els dos equips estan igualats a la classificació i guanyar demà seria fer un altre pas important. El MoraBanc Andorra ho va aconseguir la temporada passada i de quina manera. Tot i això el Gran Canaria Arena és plaça complicada.

El tècnic defensa el treball del grup, en la victòria i en la derrota. I no creu que hi hagi motiu per pensar que els bons resultats puguin conduir al relaxament

Tots els homes disponibles per seguir apujant el llistó. L'Andorra és setè i la jornada pot ser propícia per escalar alguna posició més a la taula si hi ha triomf. El duel arrencarà demà a la una, com sempre retransmès per Ràdio Nacional i a través d'Andorradifusió.ad

Informa: David Domingo
Imatges: K. Ribeiro/A. Martí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.