Moya estarà aturat dos mesos per una fissura al peu dret

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pol Moya no ha pogut començar la pretemporada per una lesió al peu que arrossega des de l'estiu i que el tindrà aturat, com a mínim, durant els propers dos mesos. El migfondista del CAVA espera estar a punt per preparar la temporada a l´aire lliure.
És la primera aturada important en l´encara curta carrera de Pol Moya. El migfondista del CAVA arrossegava molèsties des de l´estiu i es va fer una primera ressonància l´agost, que no va detectar cap lesió important. Però les molèsties continuaven i l´atleta es va fer una segona el mes passat que va confirmar una fissura a l´escafoide. Una lesió que podria soldar per si mateixa amb repòs o, en cas contrari, obligar-lo a passar pel quiròfan.

Moya es perdrà la temporada de pista coberta, amb el Mundial de Birmingham com a cita estrella, però espera estar a punt per començar a preparar les competicions a l'aire lliure. Entre les més importants del calendari es troben els Jocs del Mediterrani a Tarragona i l´Europeu a Berlín.

De moment el jove valor continuarà fent treball físic sense càrrega al peu a Barcelona, on resideix i estudia, mentre compta els dies per tornar a les pistes.

Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.