Mundial amb comptes pendents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ha estat un mundial de més a menys per a la FAE. Marc Oliveras i sobretot Joan Verdú van generar il·lusió, estant a prop del top 30 en el descens i el supergegant i fins i tot assolint-lo en la combinada on Verdú va ser 27è amb una mànega de descens que ens va fer somiar en un resultat global fora del comú.
El declivi va començar amb la caiguda d´ell mateix a l´arribada del gegant, la seva disciplina preferida. L´esquiador andorrà es quedava a les portes d´obrir la pista a la segona mànega. Fins i tot no va poder lluitar per acabar entre els 30. La forta contusió a la cama va deixar la FAE sense el seu millor competidor de manera prematura.

Encara ens quedava l´aposta més segura en l'eslàlom femení. Mireia Gutiérrez no va tenir el dia. En un traçat que no s´adaptava a les seves característiques, l´esquiadora andorrana va estar lluny d´agafar les 30. La FAE continua creixent però li falta trencar el darrer mur, el més exigent, estar dintre els 30, allà on només arriben els més grans.

Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.