Nacho Llovet s'apropa al MoraBanc Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nacho Llovet es pot convertir en el primer fitxatge del MoraBanc Andorra. Quan falten alguns detalls per concretar-se, la incorporació de l'aler-pivot del Monbus Obradoiro es faria oficial la setmana vinent.

Després de setmanes de dubtes sobre possibles sortides i entrades, el MoraBanc Andorra està molt a prop de tancar la primera incorporació per a la temporada vinent, Nacho Llovet.

El jugador de 28 anys ha militat les darreres tres temporades al Mobus Obradoiro, tot i que bona part de la seva carrera l'ha seguit al Joventut. Enguany ha estat el jugador més valorat de l'Obradoiro amb 9 punts, 5,1 rebots i 13,3 de valoració.

Es tracta d'un aler-pivot de 2,02 metres i més de 100 quilos, que domina les situacions al pal baix amb un percentatge en tirs de dos superior al 60% aquesta temporada. El català aportarà força i pes al joc interior del MoraBanc, un dels elements on més ha fluixejat l'equip.

Llovet, que té contracte amb l'equip gallec fins a la temporada vinent, signaria amb el conjunt dirigit per Ibon Navarro. La previsió és que l'anunci es faci oficial la setmana vinent, atès que encara falten alguns detalls per concretar-se.

D'altra banda, Moussa Diagne guanya paperetes per seguir vestint de tricolor la pròxima temporada, després que l'Unicaja confirmés dilluns al fitxatge de Deon Thompson. A més, els malaguenys tenen interès pel pivot del Breogán Volodymir Gerun. Aquest fet podria afavorir que el senegalès finalment seguís a la plantilla d'Ibon Navarro.

Pel que fa a les renovacions, tot apunta que Rafa Luz no acceptarà l'oferta i el club inclourà el dret de tanteig.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.