Nacho Llovet ja llueix la samarreta del MoraBanc amb l'objectiu de superar la primera fase de l'Eurocup i jugar la Copa del Rei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nacho Llovet ja llueix la samarreta del MoraBanc Andorra. L'aler pivot s'ha presentat aquest divendres al matí a la seu de MoraBanc amb l'objectiu de passar la primera fase de l'Eurocup i arribar a la Copa del Rei.

El català Nacho Llovet es mostra ambiciós en l'arribada a Andorra. El jugador de 2,02 metres i 28 anys ja ha posat amb la samarreta tricolor, en la primera aparició com a jugador del MoraBanc Andorra.

Llovet aportarà compromís, intensitat i experiència al joc interior per mirar d'assolir reptes importants. El jugador ho veu com "un altre pas endavant en la meva trajectòria" amb l'objectiu de "passar de grup amb una bona posició a l'Eurocup i classificar-nos per a la Copa".

Es tracta d'un vell desig de la direcció esportiva, que la temporada passada va militar al Monbus Obradoiro i que va desfer-se del contracte que tenia per disputar competició europea, fet que ha agraït el director general del club, Francesc Solana, en roda de premsa. Assegura que tenien clar que Llovet "era un dels objectius de la temporada".

Amb Llovet i la continuïtat de Moussa Diagne, el club assegura dues peces importants al joc interior. El MoraBanc també està a l'espera de saber la decisió de David Walker.

Ara l'objectiu és tancar el base Clevin Hannah, pel qual el club ja va fer oferta qualificada, i reforçar la pintura. Solana parla "d'un altre jugador que ens ajudi en la posició de 5 i dos jugadors en la posició de 4 que tinguin llançament de tres punts". Tenen clar, diu, "quins són els perfils i fa temps que treballem per tancar aquestes incorporacions". Encara tenen 20 dies més.

D'altra banda, l'equip iniciarà la lliga Catalana el 9 de setembre contra el Baxi Manresa al Palau Olímpic de Badalona. En cas de superar els manresans, els tricolors defensarien el títol el dia 11 contra el FC Barcelona Lassa o el Joventut.

Informa-Imatges: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.