Nahuel Carabaña fa història amb un bronze als 3.000 obstacles del Campionat d'Europa sub-23

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nahuel Carabaña signa una nova pàgina a la història de l'atletisme andorrà amb una medalla de bronze als 3.000 obstacles de l'Europeu sub-23. Aquest és el primer metall de la història del país en atletisme en un Campionat d'Europa.

"Sincerament no m'ho crec", ha assegurat Nahuel Carabaña completament exhaust després de fer història, tot agraint "a tota la gent que creu en mi". 

L'atleta s'ha adjudicat la medalla de bronze als 3.000 obstacles del Campionat d'Europa sub-23, que s'està disputant a Tallinn, Estònia.

Les bones sensacions amb què va completar la semifinal s'han repetit aquest diumenge i en una cursa molt disputada ha aguantat amb els millors fins al final. "He vist que es trencava la cursa i que hi havia llocs i he decidit atacar", ha explicat. 

Malgrat que no ha aconseguit millor marca personal, en acabar amb un temps de 8 minuts 39 segons i 17 centèsimes, Carabaña segueix trencant registres en l'atletisme andorrà.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.