Nahuel Carabaña es guanya un nom a la història de l'atletisme andorrà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El bronze de Nahuel Carabaña al Campionat d'Europa sub-23 serveix d'esperó per buscar la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024. Tot i la decepció de no poder anar a Tòquio enguany, l'atleta s'ha reivindicat amb el primer metall de la història del país en un Europeu.

"Em sento en un núvol. Són moltes emocions juntes i aconseguir aquesta fita és molt important per mi. Era l'objectiu principal de la temporada", expressa amb emoció l'atleta Nahuel Carabaña.

L'11 de juliol del 2021 serà un dia que Nahuel Carabaña i l'atletisme andorrà no oblidaran mai. La medalla de bronze aconseguida en els 3.000 obstacles del Campionat d'Europa sub-23 és el primer metall d'Andorra en un Europeu. 

El gerent de la Federació Andorrana d'Atletlisme (FAA), Kevin Poulet, ha destacat que es tracta "d'un fet històric". Tot i no sortir entre els favorits, Carabaña va aguantar al grup capdavanter quan es va trencar la cursa. L'estratègia va donar els seus fruits, tot i patir al final.

La lesió al peu que va patir fa uns mesos i el revés de no anar a Tòquio, tot i fer mèrits per ser-hi, va servir d'esperó per al jove atleta del Playas de Castelló.

Carabaña considera que no haver-hi anat enguany té la seva part dolenta i la seva part bona. Ha subratllat que ara té en ment els Jocs Olímpics del 2024 i treballarà dur per aconseguir la mínima i participar-hi. 

Abans de la cita parisenca, l'any vinent tindrà nous reptes als Jocs del Mediterrani, els Jocs de la Francofonia i el Mundial a l'aire lliure. Competicions on Carabaña arribarà amb un plus de motivació, després d'haver fet història a l'atletisme andorrà.

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada 
Imatges cedides: EBU

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.