Nakic, preparat per fer un pas endavant després de l'aturada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les baixes en el joc exterior del MoraBanc poden donar protagonisme a jugadors que habitualment tenen menys minuts, com és el cas de Mario Nakic. L'aler serbi, de 20 anys, va arribar aquest estiu com una de les perles del bàsquet europeu. Destaca la bona acollida que ha tingut per part de l'equip i confia en el seu treball per aprofitar les oportunitats. 

Només té 20 anys, és fill de l'il·lustre exjugador Ivo Nakic, i des de la seva etapa al Reial Madrid l'acompanya l'etiqueta de gran promesa, a l'ombra de l'astre eslovè Luka Doncic, però Mario Nakic va fitxar l'estiu passat pel MoraBanc amb l'objectiu de fer-se un nom propi.

Diu que el vestidor l'ha ajudat molt en aquests primers mesos i se sent molt integrat a l'equip i al país. Reconeix que tant l'entrenador com els companys estan siguent durs amb ell, cosa que "agraeixo i necessito". Ara el seu objectiu és "treballar molt i aprofitar les oportunitats".

En les primeres 11 jornades de la lliga Endesa ha jugat 11 minuts de mitjana i ha tingut una mica més de presència a l'Eurocup, però és conscient que se n'espera molt més. Diu que el seu joc s'adapta molt bé a la proposta d'Ibon Navarro i té molt clar quin és el seu rol a la pista. 

Nakic sap que el pas endavant s'ha de guanyar amb el treball diari als entrenaments. Les baixes en el perímetre li obren les portes a tenir més protagonisme, després de l'aturada per la finestra FIBA.  

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.