Natxo Lezkano abans del duel contra el Valladolid: "És un equip que a casa és diferencial"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc juga aquesta tarda de dissabte la més decisiva de les sis finals que li queden per acabar la lliga regular a la LEB Or. Els de Natxo Lezkano visiten la pista de l'invicte com a local, Reial Valladolid. Els dos equips tenen dubtes a la direcció, Rafa Luz per part andorrana i Mike Torres pels de Pucela.

Un equip no arriba invicte com a local a la darrera fase de la competició per casualitat. El Valladolid també sap guanyar a fora, ho van fer la darrera jornada a la pista de l'Alacant. El MoraBanc Andorra va arribar aquest divendres a Pucela i aquest matí de dissabte ha entrenat en la instal·lació, el Polideportivo Pisuerga. Lezkano sap el que l'espera"Juguen de manera agressiva, dinàmica, defensen molt bé, juguen molt bé el rebot. I és un equip que a casa és diferencial".

Els directors de joc dels dos equips, Rafa Luz i Mike Torres, són dubte. Cap dels dos va jugar el darrer partit i és una incògnita si ho podran fer aquest dissabte. La gran figura del Valladolid és el suec Pantzar.

El salt inicial, a dos quarts de vuit de la tarda en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad. Una hora abans haurà començat el Burgos Palència. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.