Navarro adverteix que el Baskonia a Vitòria no ho posarà tan fàcil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra vol donar la sorpresa a la pista del Baskonia per seguir avançant en la lluita pel play-off. L'equip ha sortit cap a Vitòria amb tres baixes importants. A les ja conegudes de Walker i Stevic s'afegeix la de Dylan Ennis, que és a punt de ser pare i es queda al país.

El Baskonia, tercer classificat, va encaixar una derrota per vint punts al Poliesportiu. Per a Ibon Navarro des de llavors l'equip ha canviat coses, entre elles l'entrenador. Però la gran diferència és que aquest dissabte els bascos juguen a casa. L'absència d'Ennis obligarà a buscar armes diferents però igualment a contrarestar l'empenta dels de Vitòria. "No podem oblidar que juguem contra un dels vuit millors equips d'Europa i a casa seva, on juguen amb molta més energia que es tradueix en el control del seu rebot ofensiu i el joc a camp obert", explicava, en català, l'entrenador Ibon Navarro.

Queden vuit partits per al final de la lliga i duels contra rivals directes en la lluita pel play-off. El MoraBanc té les places de privilegi a un partit i té clar que perseguirà l'objectiu fins al final sobretot amb molta autoexigència. "El play-off el tenim al cap, és el nostre objectiu, això està clar", insisteix David Jelínek, qui creu que s'han de guanyar tots els partits.

Con Jelínek, l'entrenador creu que queda molt per al final i aposta per la teoria del partit a partit. Feia molts mesos que no s'atrevia amb el català, ha reprès classes i aquest divendres hi ha tornat.

L'equip jugarà al Buesa Arena demà a partir de les sis de la tarda, en un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusió.ad.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot - Ruben Calvo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.