Navarro vol acabar amb els mals records a Santiago de Compostel·la

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc ha tornat als entrenaments amb el cap posat a la lliga Endesa. Aquest dimarts s´espera l´arribada del suec Chris Czerapowicz, que si no hi ha cap sorpresa podria debutar dissabte a la pista de l´Obradoiro.

El MoraBanc ha tornat a la feina després d´una Copa que difícilment oblidarà. Toca canviar el xip i centrar-se en la lliga Endesa. Per davant, 13 jornades i un nou repte: classificar-se entre els vuit equips que al final de la fase regular disputaran el play-off. N´ha parlat el capità, David Navarro, al "Dia E". "Hem demostrat que podíem guanyar a qualsevol i és el que hem de fer", insisteix David Navarro, qui assegura que jugant bé s'hi pot arribar.

Dissabte l´equip visitarà la pista de l'Obradoiro, penúltim amb cinc victòries en 20 partits, però que al Fontes do Sar ha superat sempre el MoraBanc. "Tenim mals records per com va anar l'any passat. És un altre petit objectiu que tenim aquesta setmana, fer-ho bé i aconseguir una nova victòria", diu Navarro, qui, això sí, adverteix que "serà difíil guanyar allà".

Si no hi ha cap sorpresa, els de Joan Peñarroya viatjaran a Santiago de Compostel·la amb el nou reforç, Chris Czerapowicz. L´aler-pivot suec passarà revisió mèdica demà i dimecres serà presentat com a nou jugador del MoraBanc.

Informa: Joan López / Cesc Sanjuan
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.