Niño-Becerra vaticina que la majoria de la població perdrà poder adquisitiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La gran majoria de la població andorrana perdrà poder adquisitiu en els propers anys i Andorra ha de buscar atractius econòmics per evitar-ho. Aquest és el vaticini de l'economista català Santiago Niño Becerra que ahir va presentar el seu darrer llibre "L'economia. Una història molt personal" a Anyós Park.

Santiago Niño-Becerra ho té clar: durant aquests anys de crisi la majoria de la població del Princ pat ha perdut poder adquisitiu i en el futur proper continuarà succeint el mateix. Així ho va explicar durant la presentació del seu darrer llibre, que pretén ser una reflexió sobre la història econòmica del món i que té algunes incursions sobre Andorra.

Considera que un petit estat com Andorra pot revertir aquesta situació, que creu que afecta el 95% de la població, tot i que és complicat.

Per a Niño Becerra la situació d'Andorra no és més que un reflex del que està passant a la resta del món: la desigualtat social està creixent i els rics són cada vegada més rics i els pobres, més pobres.

Informa: Pere Moliné  Imatge: Lluís Calvo  Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.