Nou contratemps per al MoraBanc Andorra: Albicy és dubte contra el Bilbao

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A menys de 24 hores del primer matx ball del MoraBanc per assegurar un lloc al play-off, arriba un nou contratemps per a l´equip de Joan Peñarroya. El base francès Andrew Albicy no s´ha entrenat per un procés víric que el fa ser dubte diumenge a la pista del Bilbao.

Cara i creu a l´entrenament matinal del MoraBanc Andorra al Poliesportiu. El grec Thanasis Antetokounmpo sembla haver deixat enrere els problemes musculars i demà viatjarà a Bilbao amb la resta de companys. Però la sessió no ha pogut comptar amb el francès Andrew Albicy, que es recupera d´una afecció vírica i és dubte. El repte, segons el capità David Navarro, és el mateix de tots els partits que l´equip ha jugat fins ara com a visitant.

El MoraBanc té la primera oportunitat d´assegurar el play-off, però al davant hi haurà un Bilbao que no pot fallar si vol mantenir opcions i que jugarà davant del seu públic.

L´equip viatjarà demà a Bilbao, on jugarà diumenge a partir de dos quarts d'una, en directe per Ràdio Nacional d´Andorra i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa
Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.