El nou VPC de Jean Arnaudin inicia la pretemporada amb objectius ambiciosos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou projecte del VPC Andorra ja corre. L'equip, dirigit ara per Jean Arnaudin al camp i Eric Mercadier als despatxos, ha començat la preparació de la temporada que tothom espera que sigui la de l'ascens a federal 3. El Barça serà el rival estrella de la pretemporada.

Prop de 40 jugadors ha aplegat l'estrena del VPC aquest dimecres a l'Estadi Nacional. Abans de començar, discursos del president i del nou home fort, Eric Mercadier, per marcar la línia.

Respecte, compromís i ambició és el que es demana als jugadors, que han de portar l'equip a la lluita per l'ascens. Jean Arnaudin és l'home triat per portar el club a categories més altes.

A la plantilla han arribat tres argentins per marcar diferències: Pedro Alvarado, Cristian Abarca i Matías Barrera. Tres perfils diferents amb un mateix objectiu, ajudar l'equip a pujar. Alvarado explica que tot just s'estan coneixent i remarca l'objectiu de l'ascens. Vol aportar "treball dur", afegeix.  El seu nou company, Abarca, posa en relleu la importància d'intentar "guanyar tots els partits" per arribar tranquils a la fase final i pujar a Federal 3.

El Barça, de la divisió d'honor espanyola, serà el rival estrella de la pretemporada, l'11 de setembre, en un amistós que es jugarà a Prada de Moles, a Encamp, com també el duel contra el Capvernoise, del 21 d'agost. El Saverdun serà l'altre rival en pretemporada, una setmana més tard, al Nacional. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.