La nova samarreta del FC Andorra reforça la identitat de país

El Futbol Club Andorra ha presentat aquest dimecres la nova samarreta, en un acte que ha reunit diferents autoritats i cares conegudes de l'esport i la societat civil a AnyósPark.

Després de mostrar un vídeo que ja circula per les xarxes socials, ha arribat el punt culminant de l'acte amb un dron que ha transportat la nova samarreta fins a l'escenari de la presentació, l'Aqualounge d'AnyósPark. La nova indumentària que lluïran els equips de l'FC Andorra vol reforçar la identitat del país amb els colors de la bandera i les muntanyes. "Volem que les muntanyes vagin sempre amb nosaltres", ha dit el president del club, Ferran Vilaseca.

Quant als objectius per a la temporada, Martí Riverola s'ha mostrat ambiciós. "Som un club gran i hem de ser optimistes", ha dit el capità de l'equip de Nacho Castro.

Informa: Joan López
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.