L'Open Internacional d'Escaldes de karate es reformula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de 18 temporades consecutives el club Fudo-Shin no celebrarà l'Open Internacional d'Escaldes de karate aquest 2019. Això no suposa el final d'aquesta competició de referència al Principat. La prova tornarà el 2020 amb un format més centrat en les categories de base.

L'Open Internacional d'Escaldes ha estat referència al país els darrers 18 anys. Cada més de juny el club Fudo-Shin ha organitzat aquesta prova al Pavelló del Prat Gran d'Escaldes Engordany. Un Open que en ocasions havia arribat a fregar el miler de participants.

L'entrada a l'olimpisme ha anat frenant els darrers anys la participació en aquesta prova i això ha aconsellat  a l'organització de fer un replantejament de la prova i deixar aquest 2019 sense Open.

Pel que fa a la Federació l'activitat no s'atura i les categories de base ja s'estan preparant per l'Europeu cadet, júnior i sub 21. Andorra comptarà amb la representació de quatre karateques en aquest campionat que es disputarà del 8 al 10 de febrer a Dinamarca.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.