Ordino-Arcalís acollirà dues proves del Freeride World Tour

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra acollirà dues proves del Freeride World Tour aquesta temporada. L'organització del circuit mundial va renunciar primer a les proves fora d'Europa i ara s'ha vist obligada a cancel·lar també la prova que s'havia de fer a França. Arcalís acollirà la seva prova i la francesa en la finestra entre el 20 i el 26 de febrer.

Amb l'experiència positiva del trofeu Borrufa, Andorra i Arcalís han donat el vistiplau a acollir aquest 2021 dues proves del Freeride World Tour.

En un any marcat per la crisi sanitària l'organització del circuit mundial de surf de neu i esquí fora pista vol disputar el nombre més gran de proves en el menor nombre de seus.

A Andorra participaran mig centenar de riders. Aquesta setmana s'estan presentant els protocols al Govern. Es crearà una bombolla. Tots els riders estaran en un hotel del Serrat i tots els membres de l'organització en un altre hotel de la mateixa localitat, tots dos molt propers al domini d'Ordino-Arcalís, on tindran lloc les dues proves.

Descartades les cites fora d'Europa al Japó i el Canadà, el Freeride World Tour 2021 es disputarà entre Arcalís, Fieberbrunn i Verbier, tot i que la prova austríaca encara no està confirmada del tot.

Les invitacions no s'anunciaran ja que el nombre pot créixer o minvar en funció de les possibles restriccions de mobilitat dels 50 riders classificats.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FWT

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.