Oriol Olm fa el doblet i s'adjudica el Campionat de França en vertical i esprint

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Doblet d'Oriol Olm al Campionat de França en categoria cadet. L'esquiador ha estat el més ràpid en la cursa vertical aquest dissabte i aquest diumenge també s'ha adjudicat la prova esprint. Olm serà l'únic representant andorrà en el debut olímpic de l'esquí de muntanya als Jocs de la Joventut de gener.

El Campionat de França s'ha disputat a Alpe d'Huez. Oriol Olm ha estat el gran dominador del cap de setmana en categoria cadet. Aquest dissabte es va adjudicar la prova vertical i aquest diumenge ha tornat a ser el millor en esprint. L'esquiador ja havia guanyat la vertical del campionat francès l'any passat.

Carles Serra ha caigut a la semifinal en esprint mentre Andrea Sinfreu era cinquena ahir a la cursa vertical en categoria júnior. La prova individual del campionat de França es farà avançada la temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FAM

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.