Òscar Casal no canviarà els objectius de la temporada tot i la victòria a la Xina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els germans Òscar i Marc Casal es troben ja al país després de completar una gran actuació a la Xina en la primera prova de la Copa del Món de curses de muntanya. Victoria històrica per a l´Òscar i setena posició per al Marc. Tot i la injecció de confiança tots dos volen ser prudents i no canvien els objectius.

La victòria d´Òscar Casal ha sorprès el mateix protagonista, que reconeix que un mes abans de la Yading Sky Race no estava prou motivat per anar-hi. Una vegada a la Xina, però, la cursa va anar sobre rodes, es va sentir fort i finalment va poder complir un dels seus somnis. "Tenia dos somnis en el món de les curses: guanyar una prova de la Copa del Món que no sabia si ho podria fer mai i després guanyar la Transalpine amb el meu germà", diu orgullós d'haver aconseguit els dos reptes.

Però no es retirarà. La propera cita de la Copa del Món arribarà el mes vinent a Livigno, Itàlia, on compartirà de nou cursa amb el seu germà. Tot i el triomf històric a la Xina, Òscar Casal no vol fer volar coloms i no canviarà els objectius marcats a inici de temporada. "Intentaré fer-ho el millor possible, però tocant de peus a terra", insisteix, realista.

Marc Casal reconeixia que la setena posició a la Xina li havia deixat un regust agredolç, tot i complir l'objectiu d´entrar en el top-10. La victoria del seu germà l'anima a afrontar el que resta de temporada, sempre des de la prudència. "Hem de mirar envadant, que els resultats siguin cada vegada millors, però sempre amb humiltat", reitera Marc Casal.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra / Migu Run Skyrunner World Series

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.