Òscar Casal obre el circuit mundial a Japó amb una setena posició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Òscar Casal ha estrenat el circuit mundial de curses de muntanya amb una setena posició al Japó. Marc Casal amb una 17a posició i Cinto Vives amb una 23a han completat la participació andorrana en la cursa disputada al mont Awa.

Tret de sortida al circuit mundial de curses de muntanya i Òscar Casal ha obert la temporada amb un top-10. L'andorrà ha estat setè a la primera prova disputada al mont Awa japonès. La neu i el risc d'allaus van obligar l'organització a modificar el traçat divendres i escurçar-lo 6 quilòmetres i uns 800 metres de desnivell positiu. Finalment, la cursa s'ha quedat en 21 quilòmetres i més de 1.600 metres de desnivell positiu on també hi havia trams d'asfalt.

Òscar Casal s'ha mantingut al grup capdavanter fins a la darrera baixada i ha completat la prova en un temps de 2 hores 7 minuts i 48 segons, a poc més de 6 minuts del guanyador, el japonès Ruy Ueda. El podi l'han completat l'espanyol Oriol Cardona i el britànic Jonathan Albon. En categoria femenina, la victòria ha estat per a la italiana Elisa Desco. Al podi l'han seguit la nord-americana Megan Kimmel i la japonesa Takako Takamura.

Per la seva banda, Marc Casal ha finalitzat 17è i Cinto Vives 23è. La següent prova del calendari serà el 4 de maig a la Xina, on l'any passat Òscar Casal va aconseguir un triomf sense precedents.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu
Locució: Silvia Callís

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.