Parrilla i Teixidó guanyen a l'Alt de la Capa i de retruc al nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge al matí s'ha tancat la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra de curses de muntanya amb la Vertical Kilometer de Vallnord organitzada pel Club Pirinenc Andorrà. Imma Parrila i Ferran Teixidó han fet doblet aconseguint la victòria en aquesta sisena edició i adjudicant-se el circuit nacional.

Una seixantena de corredors sumant les dues distàncies han participat en aquesta sisena edició. Sortint de la base de l'estació calia resseguir les pistes fins a arribar a l'emblemàtic Alt de la Capa. En total 1.000 metres de desnivell en tot just 3 quilòmetres i mig.

Alguns trams han estat agònics. Òscar Casal li ha posat molt difícil però diumenge el triomf ha tornat a ser per a Ferran Teixidó. Sergi Casabella ha completat el podi. Teixidó ha guanyat amb un temps de 38 minuts i 33 segons. Ell mateix també s'adjudica el Campionat d'Andorra. Amb tot encara no en té prou.

En categoria femenina el triomf ha estat cosa de tres. Imma Parrilla ha pogut guanyar amb un temps de 53 minuts i 44 segons, malgrat el cansament després de participar ahir a la Sky Pirineu. La jove Laia Sebastià ha estat segona seguida de Queralt Riba. Amb el triomf d'avui Imma Parrlla també aixeca el títol al circuit nacional.

Amb aquesta prova es dona per tancada la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra de curses de muntanya. Ben aviat l'esquí de muntanya agafarà el relleu.

Informa:Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí-Cesc Sanjuan-CPA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.