Els participants del país culminen feliçment la Titan Desert 2019

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Titan Desert ha posat el punt final amb victòria en categoria absoluta per a Josep Betalú i Anna Ramírez. Joaquim Rodríguez ha completat la darrera etapa en cinquena posició. L'andorrana Iolanda López ha tancat el top-10 femení i Ramon Aranda torna a ser 'finisher'.

Sis dies després i amb 600 quilometres a les cames, els participants andorrans de la Titan Desert han cantat victòria. El desert del Marroc no ha pogut amb ells.

Menció especial es mereix Ramon Aranda, membre del Quality Team, que ha completat totes les edicions de la prova que s'han disputat. L'andorrà ha finalitzat en la posició 306 de la general i 69è de Màster 50.

Un altre nom propi és el de Iolanda López, que ha finalitzat desena en la classificació femenina, a més de 8 hores de la campiona, Anna Ramírez.

El resident 'Purito' Rodríguez ha fet el seu millor resultat parcial en la darrera etapa, en què ha acabat cinquè. A la general, Purito ha estat 154è i 57è en Master 40.

La resta de corredors de casa, Vicenç Giménez, Albert Ferré, Joan Carles Pome, Octavi Bardera i Josep Antoni Puertas, també han estat 'finishers'.

La Titan Desert 2020 ja té dates: es disputarà entre el 19 i el 24 d'abril.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Garmin Titan Desert

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.