Partit boig i empat per tancar l'any del Club Esportiu Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Partit boig per tancar el 2014 del Club Esportiu Sant Julià. Els de Talín han empatat a 4 davant el Molins 99. Un gol de Jorge Dias des de la línia de banda al darrer segon de partit ha deixat un punt per als locals. A més, els lauredians, sense Nuno ni Jona, perdien 0 a 3 a només tres minuts per al final.
Les errades de cara a porta del Sant Julià han deixat només un gol del Molins a la primera meitat. Desajust defensiu lauredià i el 0 a 1 que pujava al marcador. A la segona meitat, han arribat dos gols més dels catalans. El 0 a 2 arribava en una errada defensiva dels locals.El 0 a 3, que semblava la sentencia definitiva, el marcava el Molins a només 3 minuts per acabar el partit.A partir d'aquí, reacció demolidora del Sant Julià. En només un minut, els de Talín s'han posat dins el partit. Nacho feia l'1 a 3 sense angle.Només uns segons més tard, Eliseu, marcava el 2 a 3.Però el darrer minut ha estat de bojos. El Sant Julià ha empatat amb un altre gol de Nacho molt semblant a l' anterior.Amb el 3 a 3, el Molins ha estat valent, jugant amb porter jugador. Gairebé ho aprofita Barbosa per avançar els lauredians, però des de mig camp, i a porta buida, ha enviat la pilota al pal... Just a la següent jugada, el Molins ha fet el 3 a 4 quan només quedaven 37 segons.A falta de només 4, doble penal per al Sant Julià. El porter del Molins llegia les intencions de Nacho Llamas, i rebutjava el seu xut.En el mateix servei de banda, i a falta de només un segon per al final del partit, Jorge Dias ha provat fortuna i l'ha trobat. El seu xut ha rebotat a la tanca defensiva i ha fet pujar, literalment sobre la botzina, el 4 a 4 definitiu.Un marcador que no ha agradat gens a alguns jugadors del Molins.Informa: Xavi Bonet Imatge: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.