El partit de la selecció contra Anglaterra suposarà canvis en la circulació

L'arribada de la selecció d'Anglaterra aquest dissabte comportarà algunes afectacions pel que fa a la circulació, sobretot a Andorra la Vella.

Membres de la Federació de Futbol s'han reunit aquest dimecres al matí amb efectius de la policia i del servei de circulació de la capital per definir les accions necessàries per garantir la màxima seguretat de cara al duel. 

El partit començarà a tres quarts de nou de la nit, però, 20 minuts abans i 20 minuts després d'acabar, la circulació entre Prada Motxilla i la rotonda de Tobira quedarà totalment tallada en ambdós sentits. Des de les set de la tarda només hi haurà un carril de circulació obert a la zona, en direcció a Sant Julià. 

S'espera també la presència d'aficionats sense entrada, en tractar-se del primer desplaçament que fan en dos anys, però hi haurà filtres a la rodalia de l'estadi per evitar aglomeracions i possibles incidències. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.