Paula Margarido, més motivada que mai després del tercer lloc al Campionat d'Espanya de Jaca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La patinadora de l'Andorra Club Gel afronta amb més motivació que mai els propers reptes, després d'haver aconseguit un gran resultat per al patinatge artístic sobre gel, amb un tercer lloc en categoria júnior al Campionat d'Espanya disputat a Jaca.

La medalla com a tercera d'Espanya en categoria júnior ha estat el millor resultat aconseguit fins ara per la patinadora de l'Andorra Club Gel.

El seu nom no es comptava entre les favorites al podi, però el quart lloc aconseguit al programa curt va ser una injecció de confiança i el premi va arribar en el programa llarg, amb el tercer lloc final.

Explica que es va sotmetre a molta pressió per mantenir-se i va sortir molt satisfeta amb la seva actuació. Quan va veure que havia quedat tercera "va ser una alegria total perquè feia anys que no s'aconseguia un podi en aquestes categories".

La Paula és la petita d'una nissaga de patinadores, que durant molts anys ha tingut com a referent la seva germana gran Tània. Gaudeix amb el patinatge des dels dos anys i mig, i el bon resultat aconseguit a Jaca li ha donat motivació per a noves fites.

Sense competicions a la vista a curt termini, els seus objectius passen per continuar progressant tècnicament. Després de perfeccionar el doble àxel, ja treballa en l'execució del triple loop i el triple salchow.  

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala
Locució: Roser Puigbò

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.