Peñarroya contesta l'entrenador de l'Unicaja després de les crítiques pels incidents de dissabte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc prepara el duel contra el València Basket conscient de la importància de la victòria per assegurar una plaça a l´Eurocup, però encara cuegen els incidents posteriors al partit disputat dissabte a Màlaga. Joan Peñarroya ha contestat al tècnic de l'Unicaja, Joan Plaza.

Després d´un final amb decisions arbitrals polèmiques, els ànims es van escalfar al túnel de vestidors del Martín Carpena, amb una discussió pujada de to i trencadissa de material. El tècnic de l'Unicaja, Joan Plaza, va acusar sense citar-lo Joan Peñarroya, per "muntar números", "queixar-se" i "anar trencant coses". Aquest matí ha contestat l´entrenador del MoraBanc, Joan Peñarroya: "Vaig entrar amb 18 anys en un vestidor professional com a jugador i el primer que em van ensenyar és que quan vas a jugar un partit i entres al pavelló, el que passa fins que surts es queda entre els professionals, i he intentat no trencar-ho en tots aquests anys. En segon lloc, des que sóc entrenador fa 12 anys, el que no se m'acudiria mai és anar a una roda de premsa i dir-li a un col·lega què és el que ha de fer o del que s'hauria de preocupar. Aquestes coses són sagrades i defineixen la persona".

Polèmiques a banda, l´equip tancarà demà la fase regular contra el València conscient que ha de guanyar per acabar entre els set primers i assegurar una plaça a l´Eurocup. El vigent campió no s´hi juga res i arriba amb baixes de jugadors importants com Green i Dubljevic, però el vestidor està mentalitzat que no pot fallar.

L´equip té plaça assegurada per al play-off i demà s´acabarà de decidir quina serà, entre la cinquena i la vuitena. El duel contra el València Basket començarà a dos quarts de nou del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.