Peñarroya, tornada amb principi i final feliç

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El partit de dissabte va tenir un nom propi, el de Joan Peñarroya, que va tornar al Poliesportiu per primera vegada com a tècnic visitant, després de vuit anys a la banqueta andorrana.

Abans de començar el partit, l´afició tenia molt clar com havia de rebre el tècnic que en vuit temporades va portar l´equip des de la LEB Plata fins a consolidar-lo a l´ACB, i fer-lo disputar la Copa del Rei, els play-off i la competició europea.

Quan Peñarroya va entrar a la pista mentre els jugadors escalfaven, el públic es va aixecar dels seients per ovacionar-lo. El tècnic no podia amagar l´emoció i encara menys quan el president Gorka Aixàs li va entregar una samarreta tricolor amb la xifra dels 300 partits en què va dirigir l´equip. Una rebuda que van agrair fins i tot els aficionats del Manresa.

Les emocions van quedar de banda quan la pilota es va posar en joc i Peñarroya va oferir una lliçó magistral des de la banqueta. Amb baixes de pes i protagonisme de jugadors ascendits de LEB Or i fins i tot del filial, el Manresa va anar creixent a la pista fins a fer-se l´amo i senyor del partit i acabar-se adjudicant una victòria merescuda.

L´afició del Manresa, feliç per la tornada d´un dels seus grans mites al Nou Congost, ho va celebrar amb els jugadors i el seu tècnic sortint de nou a pista al final del partit. Per a Peñarroya va ser una tornada amb principi i final feliç.

Informa: Joan López
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.