La Penya Encarnada és equip de primera divisió

La Penya Encarnada és equip de primera divisió. Ha estat un ascens amb suspens. Després de les picabaralles del passat diumenge, ahir a la nit es van jugar els tres minuts restants a porta tancada. A la Penya Encarnada, a qui li valia l'empat, fins i tot va marcar en aquest curt marge de temps per aconseguir la victòria, l'ascens i el títol de campió de segona. El resultat va ser de 2 a 3 contra l'Atlètic d'Escaldes.

El cert és que el comitè de competició ha hagut de fer hores extres aquesta setmana. Ahir el comitè d'apel·lació va rectificar la decisió de competició de 7 dies abans, donant tres punts a la Unió Esportiva Santa Coloma i traient-ne 2 al Lusitans per alineació indeguda d'Edu Moya. D'altra banda el comitè d'apel·lació també va rectificar la decisió del comitè de competició del partit de play-off per a la permanència entre l'Encamp i l'Engordany. Els tres punts són per als encampedans que d'aquesta manera certifiquen la permanència a primera.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.