Plantilla i cos tècnic mentalitzats de la importància del duel contra el Tecnyconta Saragossa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc afronta la primera de les set finals per mirar d'entrar a play-offs davant el Tecnyconta Saragossa aquest diumenge. Després de dues derrotes, l'equip buscarà rescabalar-se al Poliesportiu.

Recta final de la temporada regular i el MoraBanc afronta una serie de partits contra rivals directes en la lluita pel play-off. El primer d'aquests duels serà aquest diumenge contra Tecnyconta Saragossa, equip que marca el tall dels vuit primers. Plantilla i cos tècnic són conscients de la importància del partit, tot i que no volen qualificar-lo de final.

Els tricolors venen de dos partits seguits perdent contra València i Baskonia, tot i això el tècnic està satisfet amb la feina feta les darreres setmanes.

El partit es disputarà aquest diumenge al Poliesportiu a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.