La plantilla del FC Andorra confia que els resultats arribaran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Confiança intacta. L'inici de lliga del Futbol Club Andorra s'ha saldat amb només una victòria. La mala dinàmica de resultats no ha trasbalsat els ànims de l'equip que confia a capgirar la situació. 

Les tres jornades consecutives sense guanyar del FC Andorra no alteren la confiança de la plantilla que creu que tard o d'hora arribaran els resultats perquè el joc acompanya.

L'equip s'ha entrenat aquest dimarts a l'Estadi Nacional, en una sessió llarga on ha regnat el bon ambient i les rialles. Precisament, aquesta tranquil·litat és vital per afrontar els pròxims partits sense cap pressió afegida pels resultats.

Les rotacions són un dels aspectes als quals la plantilla s'ha d'adaptar, atès que únicament dos jugadors, Sergio Molina i Roger Riera, han repetit com a titulars en els quatre partits jugats fins ara. Eder Sarabia ha deixat clar que tothom pot entrar en qualsevol moment i aquest podria ser l'escenari aquest dissabte el camp de l'UCAM Múrcia, en una altra oportunitat per capgirar la dinàmica.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.