Podi d'Oriol Martínez al WTT Youth Contender d'Eslovènia

Oriol Martínez ha acabat en un destacada tercera posició de la categoria sub-11 al torneig WTT Youth Contender celebrat el cap de setmana passat a la localitat eslovena d'Otocec. 

El jugador del Valls del Nord va perdre el primer partit de la fase de grups contra el colombià Emanuel Otalvaro, que va ser el guanyador del torneig, però es va refer davant l'eslovè Zan Vidmar, a qui va superar per 3-1. En el quadre final, es va imposar al també eslovè Filip Miscevic per 3-1. Ja en la semifinal, l'andorrà va perdre pel mateix resultat amb Alekxandar Miscevic. 

Ara el jugador de 10 anys es desplaçarà a Croàcia per disputar el WTT Youth Contender de Varazdin. L'objectiu serà continuar escalant posicions a la classificació mundial, en la qual ocupava el 16è lloc abans del torneig d'Eslovènia.

Informa: Joan López
Imatge cedida: Toni Martínez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.